Jeep Academy

Időpont: 2023.04.29. 09:00
Jeep Academy Hely: Hungaroring Off-Road Centrum

Ez az Academy már megtelt, kövesd figyelemmel az oldalunkat a következő alkalomért!

 

Kedves Jeep tulajdonos!

A kezdetektől szerettünk volna egy olyan tréninget szervezni nektek, ahol kis létszámban, kizárólag Jeepesek vannak jelen és tanulhatják meg az off-road autózás alapjait, elméleti és gyakorlati szinten is.

A Jeep Academy a Hungaroring Off-Road centrumban talált otthonra, ahol tapasztalt instruktorok a jobb 1-ből segítenek majd nektek a különböző szituációkban, hogy pontosan mit, és hogyan kell használni az autótokban.

Ezt egészítjük ki nektek még néhány alapvető mentési fogással, illetve technikai résszel, ahol megmutatjuk, hogy pontosan mi is rejlik az autó alatt, és mi hogyan működik.

Ezen ismeretek birtokában biztosan nem lesz olyan akadály, amit ne tudnátok biztonsággal leküzdeni, vagy előre megítélni, hogy egyáltalán bele kell-e menni.

Az első dátum Április 29, kettő turnusban összesen 10 Jeepesnek lesz lehetősége (délelőtt 5, délután 5). Először egy elméleti, majd a gyakorlati oktatásokon vehettek részt. A tréning időtartama nagyjából 5-6 óra.

A tréning ára Jeep Owners Club tagok számára 88.900 Ft (70.000 Ft + ÁFA), érvényes tagság nélkül 95.250 Ft (75.000 Ft+ÁFA) melyet a regisztráció után előreutalással kell megfizetni.

A tréningen 1 autó és 1 sofőr vehet részt, utasoknak sajnos nincs lehetőség a részvételre.

A regisztráció most mèg e-mailben történik,  adataitokat az info@jeepownersclub.hu címre küldjétek!

Ha bármi kérdésetek van keressetek minket nyugodtan e-mailben, vagy a +36304978423-as számon!